auroraKAARNA holistische praktijk voor mens & dier
 

Mens

Voor jou persoonlijk hebben wij een breed aanbod om jou te helpen of te ondersteunen, op een manier die bij JOU past. Behandelingen vinden plaats in onze praktijk-"studio" in Breukelen. Als de locatie afwijkt staat dit bij de soort behandeling vermeld.

Hieronder vind je ons aanbod. Heb je vragen of wil je een afspraak maken klik dan HIER voor een directe link naar onze contactpagina.

Kijk voor de tarieven van de verschillende behandelingen HIER Readings

Loop je rond met vragen over jezelf of over overledenen, dan kun je bij ons terecht voor een reading. Dit kan in persoon of op een foto. Voor jezelf kan gekeken worden waar eventuele vragen of emoties vandaan komen en waar je behoefte aan hebt met betrekking tot energetisch weer in balans komen. Er wordt tijdens een readingsessie dan ook een chakrameting gedaan, om te achterhalen of er blokkades in jouw levensenergie aanwezig zijn. Hieruit kan een advies komen voor een energetische behandeling. Dit kan in de meeste gevallen aansluitend worden gedaan en andere wordt hiervoor een aparte afspraak gemaakt. 

Er kan ook een reading worden gedaan voor een overledene. In de meeste gevallen zal contact gemaakt kunnen worden. Daar kan echter geen garantie op gegeven worden. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor de overledene niet in staat is om contact te maken of dat de overledene dit niet wil.

Een reading duurt vaak rond een uur en kost € 55 


Energetische behandelingen

Kom je voor een energetische behandeling dan zal er eerst een intake worden gedaan, om te kijken of de behandeling mogelijk is en er geen contra-indicaties zijn. Tevens dienen zowel jijzelf als de behandelaar zich prettig te voelen bij het contact. Anders kan dit de levensenergie in de weg zitten. Tijdens de intake wordt ook een chakrameting gedaan om eventuele blokkades te achterhalen. 

De volgende behandelingen zijn mogelijk voor de mens:

* Reiki: een volledige reiki-behandeling waarbij de levensenergie over het gehele lichaam gestimuleerd wordt. Een volledige Reiki sessie duurt ongeveer een uur en kost € 55.

* Magnetisering: een plaatselijke handoplegging. Afhankelijk van de klachten en eventuele gevonden blokkades kunnen dit meerdere plaatsen op het lichaam zijn. Een magnetiseersessie inclusief intake duurt ongeveer een uur en kost € 55

* Klankschalen: het is mogelijk een sessie met 1 of meerdere schalen te hebben, aansluitend aan de intake. Of om een meditatie te doen met gebruik van klankschalen. Een meditatie vraagt voorbereiding van de behandelaar en daarvoor zal altijd een nieuwe afspraak worden gemaakt. Een klankschaalsessie of -meditatie inclusief intake duurt ongeveer een uur en kost € 55. 

* Edelstenen: edelstenen hebben hun eigen energie en frequentie. Het gebruik van edelstenen kan de chakra's weer de juiste kant op laten bewegen en zijn ook op andere wijzen heilzaam voor de levensenergie, het lichaam, de geest en de ziel. Het is mogelijk een edelsteensessie op de praktijk te krijgen. Het is ook mogelijk een zogenaamde bepaling te laten uitvoeren, welke edelsteen voor langere tijd gedragen kan worden of neergezet in bijvoorbeeld huiskamer of slaapkamer. Een edelsteensessie duurt inclusief de intake ongeveer een uur en is € 55. Wordt er gekozen voor een edelsteen-bepaling dan zijn de kosten een intake van € 25 en een bepaling van € 15. De kosten van de aankoop van de edelsteen/edelstenen is afhankelijk van de soort. 

* Bach bloesem remedie: een tinctuur uit één of meerdere bloemen/struiken om de emotionele disbalans te herstellen. Vaak zijn dit behandelingen van 3 aaneensluitende weken waarbij thuis de druppels meerdere malen per dag worden ingenomen. De bepaling van een Bach remedie is € 15 en de aankoop van de speciaal samengestelde tinctuur is € 15 

* Essentiële oliën: deze oliën helpen lichaam en geest bij bijvoorbeeld ontspanning, healing of kunnen je een extra boost geven. Essentiële oliën zijn op diverse manieren te gebruiken en zijn ook heel breed inzetbaar voor zowel lichamelijke ongemakken als emotionele of psychische klachten. Kosten zijn afhankelijk van of je een enkelvoudige olie neemt of een melange van meerdere. Zie hiervoor de tarieven

* Meditatie: Het is mogelijk een gesproken meditatie te volgen. Deze zal speciaal voorbereid worden gericht op de achterhaalde uitdagingen of het thema. Hiervoor zal een nieuwe afspraak worden gemaakt. Een meditatie sessie is ongeveer een uur en € 55 inclusief de intake. 


Coaching & Begeleiding (C&B)

Coaching en Begeleiding (C&B) is heel breed. Wij kijken samen wat er bij jou past om om te gaan met jouw uitdagingen en daarin vooruitgang te boeken. Op jouw tempo en met vormen die jou aanspreken. Ons aanbod van coaching en begeleiding omvat:

* Drama therapie (door middel van toneelspel de grenzen verkennen of jouw uitdagingen in de ogen kijken, in een veilige omgeving: het is immers allemaal "doen alsof")

* Equine therapie of coaching (met onze eigen paarden, op een andere locatie)

* BuitenLeven therapie (met onze eigen kleine "kinderboerderij" en tuin)

* Kickbox-therapie (ja je leest het goed... even alles van je af slaan is soms best lekker)

* Alle hierboven genoemde vormen van energetische therapie

Wil je weten wat je voor je kunnen beteken binnen coaching en begeleiding? Maak dan een afspraak voor een intake (€ 25) via het CONTACTformulier. Een sessie C&B duurt ongeveer een uur en is € 55 per sessie. We hebben ook C&B-pakketten. Kijk hiervoor bij onze TARIEVEN.


Cursussen

Wil je graag leren mediteren? Of wil je de wereld van de Mindfulness ontdekken? Kijk dan op onze Cursus-pagina voor het aanbod van de cursussen die wij speciaal hiervoor ontwikkeld hebben.  


E-mailen
Bellen
Info