auroraKAARNA holistische praktijk voor mens & dier
 

Hond & Kat

Honden en Katten zijn erg bewuste wezens. Zij maken soms veel mee en zeker als je bijvoorbeeld een herplaatser hebt, dragen zij hun hele verleden met zich mee.
Zij leven in het hier en nu, maar acteren vaak op basis van conclusies die zij hebben getrokken naar aanleiding van hun ervaringen. Bijvoorbeeld dat mensen niet aardig zijn en soms zelfs ronduit wreed. of dat andere honden niet ter vertrouwen zijn. En zij zullen altijd op deze conclusies blijven acteren, totdat iemand ze vertelt dat die conclusie niet (meer) klopt. Ook kunnen zij erg goed het verdriet of stress of andere emotionele onbalans van hun baasjes aanvoelen waardoor zij zelf uit balans raken. 


En bij al deze zaken kan de "dierenpsycholoog" van Aurora Kaarna helpen. Wanda Meijer is een diercommunicator of ook wel een medium genoemd. Zij kan contact maken met de hond of kat en voelen welke emoties er in de weg zitten en welke conclusies een goede harmonie met het baasje in de weg zitten.


Hieronder kun je zien wat we allemaal kunnen doen om jouw hond of kat te helpen de balans terug te vinden:


 

Readings
Wanda kan contact maken met de hond of kat, aanvoelen welke emoties er zitten en welke situaties hij of zij in het verleden heeft meegemaakt. Het dier kan zo het verhaal vertellen en de emoties los laten. Jij kunt nu jouw dier beter begrijpen, want je weet nu meer over hij hij of zij zich voelt. Of waar het moeite mee heeft. Ook lichamelijke ongemakken en/of pijn kan zo achterhaalt worden. Een reading kan heel veel opluchting brengen voor de hond of de kat en dat kun je vaak al zien aan het gedrag tijdens de reading. Een reading kan ook op een foto worden gedaan, eventueel met een facetime gesprek.

Energetische behandelingen
Bij de reading wordt ook een chakra-meting gedaan om te kijken of er blokkades in de levensenergie aanwezig zijn. Tevens wordt tijdens de reading zelf al een Reiki behandeling gegeven, omdat een hond of kat zichzelf direct openstelt voor het aannemen van de universele levensenergie. Het is mogelijk dat door handoplegging wel plaatselijk meer ondersteuning gegeven kan worden (magnetiseren). Ook kan er direct gewerkt worden met edelstenen die het dier zelf aan geeft welke het nodig heeft. Ook is ondersteuning voor langere termijn mogelijk door het bepalen van edelstenen of een Bach Bloesem Remedie (een tinctuur op basis van bloemen en struiken). Een reading wordt in principe gedaan op de praktijk. Is dit voor de hond of kat te stressvol, dan kan ook een huisbezoek geplanned worden. Dan worden er reiskosten in rekening gebracht. Een reading of bepalingen voor langere termijn van edelstenen of Bach bloesem remedie is ook mogelijk op basis van een foto.  Kijk voor de tarieven op onze TARIEVEN-pagina.E-mailen
Bellen
Info