auroraKAARNA holistische praktijk voor mens & dier
 

Overige dieren

Wij bieden ook behandelingen aan voor alle overige dieren:  


Konijn en Knaagdier

Bij konijnen en knaagdieren kan een reading meer duidelijkheid geven over stress, lichamelijke ongemakken en/of pijn. Ook kan er een bepaling worden gedaan van helpende kruiden, edelstenen om in het hok te plaatsen of Bach bloesem remedie om te geven. 

Konijnen en knaagdieren zijn echter minder "bewust" en daardoor zijn de readings vaak vrij oppervlakkig. Een chakra meting kan dan meer informatie geven over eventuele blokkades en deze meting zal dan ook altijd worden gedaan als onderdeel van de reading.  

Een reading vindt bij voorkeur plaats op de praktijk of kan op een foto worden gedaan. Kijk bij TARIEVEN voor de kosten van een reading of bepaling. 

Vogels en Pluimvee

Vogels en pluimvee zijn dieren die een wat minder hoog  "bewustzijnsniveau" hebben en daardoor zijn de readings vaak vrij oppervlakkig. Een chakra meting kan dan meer informatie geven over eventuele blokkades en deze meting zal dan ook altijd worden gedaan als onderdeel van de reading.

De reading en chakra-meting zal meer duidelijkheid geven over stress, lichamelijke ongemakken en/of pijn. Ook kan er een bepaling worden gedaan van helpende kruiden, edelstenen om in het hok te plaatsen of Bach bloesem remedie om te geven. 


Een reading vindt bij voorkeur plaats op de praktijk of kan op een foto worden gedaan. Kijk bij TARIEVEN voor de kosten van een reading of bepaling.
Overige diersoorten

Heb jij vragen of zorgen over uw dier die niet onder één van de genoemde diersoorten valt, neem dan contact op om te bespreken in hoeverre wij kunnen helpen of ondersteunen. 
E-mailen
Bellen
Info