auroraKAARNA holistische praktijk voor mens & dier
 

Paard

Jouw paard: een edel dier dat vaak al heel wat meegemaakt heeft voordat hij of zij bij jou is gekomen. 

Paarden leven in het hier en nu, maar dat neemt niet weg dat zij herinneringen uit het verleden met zich meedragen. Vaak zijn dit conclusies die zij hebben getrokken naar aanleiding van hun ervaringen. Bijvoorbeeld dat mensen niet aardig zijn en soms zelfs ronduit wreed. Dat trailers eng zijn. Dat een zadel pijn doet. En zij zullen altijd op deze conclusies blijven acteren, totdat iemand ze vertelt dat die conclusie niet (meer) klopt. Dat die mannelijke stalhouder heel vriendelijk is. Dat die trailer niet meer is dan een rijdende box. Dat het nieuwe zadel wel goed ligt. 

Paarden verzamelen daarbij ook nog eens al hun verdriet in een soort "laag van emoties" en dat kan een paard erg neerslachtig maken of afstandelijk en soms zelfs boosaardig en niet te vertrouwen. Paarden kunnen niet huilen... 

En bij al deze zaken kan de "paardenpsycholoog" van Aurora Kaarna helpen. Wanda Meijer is een diercommunicator of ook wel een medium genoemd. Zij kan contact maken met het paard en voelen welke emoties er in de weg zitten en welke conclusies een goede harmonie met de eigenaar in de weg zitten. 

Meer informatie en het blog van onze PaardenPsycholoog vind je op www.paardenpsycholoog.nl

Hieronder kun je zien wat we allemaal kunnen doen om jouw paard te helpen de balans terug te vinden:


Readings

Wanda kan contact maken met jouw paard, aanvoelen welke emoties er zitten en welke situaties hij of zij in het verleden heeft meegemaakt. Het paard kan zo het verhaal vertellen en de emoties los laten. Jij kunt nu jouw paard beter begrijpen, want je weet nu meer over hij hij of zij zich voelt. Of waar het moeite mee heeft. En natuurlijk kunnen zo ook lichamelijke ongemakken en/of pijn naar boven komen of verduidelijkt worden. Een reading kan heel veel opluchting brengen voor het paard en dat kun je zien aan afkauwen, geeuwen, contact zoeken met jou tijdens de reading of juist zich omdraaien. Een reading kan ook op een foto worden gedaan, door middel van een videogesprek. 

Energetische behandelingen

Bij de reading wordt ook een chakra-meting gedaan om te kijken of er blokkades in de levensenergie aanwezig zijn. Tijdens de reading zelf wordt al een Reiki behandeling gegeven, omdat een paard zichzelf direct openstelt voor het aannemen van de universele levensenergie. Het is mogelijk dat door handoplegging wel plaatselijk meer ondersteuning gegeven kan worden (magnetiseren). En kan er gewerkt worden aan verdere heling met edelstenen die het paard zelf aan geeft welke het nodig heeft. Voor de langere termijn is het mogelijk om edelstenen, een Bach Bloesem Remedie (een tinctuur op basis van bloemen en struiken) of essentiële oliën te bepalen. Op lichamelijk niveau kan het paard worden ondersteund met kruiden die uitgemeten kunnen worden. Daarnaast hebben we de mogelijkheid het paard tijdens de sessie onder een edelsteendeken te zetten, om de levensenergie in balans te krijgen.

De bepalingen voor langere termijn van edelstenen, Bach bloesem remedie, essentiële oliën of kruiden is ook mogelijk op basis van een foto. Zie voor een volledig overzicht van de tarieven op de TARIEVEN pagina.E-mailen
Bellen
Info